A legközelebbi tengerpart Szegedhez!

Szegedtől az út 760 kilométer!

A következőkben négy megközelítési lehetőséget javaslunk, aszerint, hogy milyen közlekedési eszközzel érkezik Kedves Vendégünk.A nemzetközi és a helyi járatú repülőgépek a tivati repülőtéren szállnak le. Nyáron Európa minden részéből érkeznek charter gépek.
Győrből és Budapestről is indulnak járatok Tivatba a nyári időszakban. Választhatunk úgynevezett belföldi járatot is. A gép Belgrádból indul és Tivatba érkezik. Ezek a járatok az év minden napján igénytől függően többször is indulnak. A repülőtéren autó bérelhető.
A tivati repülőtér a háztól mindössze tíz percre van. Taxival néhány euróért a házhoz szállítják Kedves Vendégeinket.Autóval az egyik útvonal.
A Kelet-Magyarországról indulók válasszák a Szabadka - Novi Sad - Beograd - Cacak - Uzice - Nova Varos - Prijepolje - Bijelo Polje - Kolasin - Podgorica - Cetinje - Budva - Kotor alagút útvonalat. Az út először Szerbián vezet, majd Montenegróban folytatódik.
A 760 kilométeres út Cacaktól a házig festői tájakon vezet. Lenyűgöző a Zlatibor hegység Szerbiában. A Tara és a Moraca kanyon fantasztikus Montenegróban. 12 óra alatt lehet megtenni az utat.


Autóval a másik útvonal.
A Nyugat-Magyarországról indulók választhatják a Mohács - Eszék - Đakovo - Doboj - Zenica - Sarajevo - Mostar - Metković - Dubrovnik - Herceg Novi - Kamenari kompkikötő utat. Ha átkeltünk az öblön forduljunk jobbra Tivat felé. Tivaton áthajtva elérjük a repülőteret, majd a Kotori alagutat jelző táblánál forduljunk balra. Az út Bosznia Hercegovinán át vezet, Horvátországba, majd belépünk Montenegróba. Ez az út is győnyörő tájakon vezet. A házig 800 kilométer. Tizenhárom óra alatt lehet megtenni.


Vonattal választhatjuk a kényelmes hálókocsikat és a csak ülőhelyes fülkéket is. A szerelvényhez autószállító vagonok is csatlakoznak. Megéri hálókocsival utazni, hiszen a vonat este hét órakor indul és reggel kilenc óra körül érkezik Montenegróba. Felszállási lehetőségek: Budapesten, Kiskunhalason és Szabadkán. A vonat a Szabadka - Bar útvonalon közlekedik. Bar a szállástól 60 kilométerre fekszik. Ha megérkeztünk Barba, Petrovac - Sveti Stefan - Budva - Kotor felé vegyük az irányt a tengerparti úton.

 

 

 

Elhelyezés

2-3-4-5 ágyas
klimatizált
apartmanokban

Csendes helyen

8 Euró/fő/éj-től

Részletek, apartman leírások, alaprajzok ITT.