STRANDOK

A szállás környékén tíz gyönyörű strand fedezhető fel.

5-15 perc alatt elérhetők!

A Plavi Horizonti, Krasici, Tivat, Jaz, Trsteno, Mogren, Solila, Drazsin Vrt, Ploca strandok
könnyen megközelíthetők!


A szálláson útleírásokat biztosítunk.


A Plavi Horizonti az apartmantól öt percre található a Lustica-félszigeten. A strand előtt zárt parkolóban lehet parkolni az autókkal. A strandhoz olajfák között vezet az út. A homokos part a nyílt tengerre néz, de két oldalról félszigetszerűen benyúló sziklás, dús növényzetű partok megvédik a nagyobb hullámoktól. Ezért is borítja a strand központi részét gyógyhatású homok. A sekély tenger különösen kedvező a gyerekek és a nem úszók számára.
Külön értékessé teszi a strandot a hűvöset adó olajbogyó fák és a fenyő erdő. A homokos strand mindkét oldalán karéjszerűen mediterrán növényekkel övezett sétányok vezetnek a sziklás partokat kedvelők nagy örömére. A laposra csiszolt sziklákon kényelmesen lehet napozni. A víz átlátszóan tiszta. A strandhoz éttermek tartoznak. Mindenki megtalálhatja a magának kedvére való falatokat és italokat.
A strandhoz vezető út leírását kérje a szálláson.
A Krasici strand a Lustica-félszigeten a szállástól 10 percre található. A strandról átláni a szemközti Tivatba. A strand két kilométer hosszú, kiépített. Azoknak ajánljuk, akik a sziklás partokat kedvelik. A part mentén végig természet által kialakított és mesterségesen létre hozott napozók találhatók. A víz színe mély sötétkék és kristálytiszta. Egy napot mindenképpen ajánlatos ezen a romantikus részen eltölteni. Persze a strand feelingjét nem lehet elfejteni.
A part mentén végig hangulatos pálma levelekkel fedett bárakban árulják a hűsítő italokat és a speciális montenegrói koktélokat. A fiatalok egyik kedvenc helye a Krasici strand, amelynek egy részén állandóan szól a zene, máshol pedig a nyugodt pihenésre vágyók lelik örömüket. A szélvédett strand vizében felüdülés az úszás. Még az is bekívánkozik a tengerbe, aki éppen nem vízmániás.
A strandhoz vezető út leírását kérje a szálláson. 
Tivatban több strand is található. A szállástól 10 perces út vezet a városi strandokhoz. Az egyi strand nagyszemű homokkal borított a városközpontban 1200 négyzetméteren fekszik. Közelében található a kishajók, halászbárkák kikötője. A víz itt is olyan tiszta, hogy a kishajók vasmacskái megfigyelhetők. Ez a strand sekély vizű, fokozotosan mélyül. A víz gyorsan felmelegszik, a tengervízben lehet heverészni. A másik, 500 négyzetméteres strand partját mesterségesen alakították ki. Lépcsőkön lehet belemenni a vízbe. A városközpont közelében húzódik, a sétáló utca mellett. A parton szállodák és pálmafák sorakoznak. A tivati strandok közelében üzletek és igazi délies bazársor is található. A kávézókban pedig mindenki kedvére hűsölhet és iszogathat.
A strandhoz vezető út leírását kérje a szálláson.   
A Jaz-i strand 12 percre van az apartmantól. A harmadik legnagyobb strand közé tartozik Montenegróban. A strand három részből áll a nagyobb része apró homokkal borított, nagyon alkalmas strandröplabdázásra. A másik kettő egyikét hófehér kavicsok borítják a vízben és a parton is. A víznek ezáltal gyönyörű türkizkék színe van. A sziklás part is meseszép. Különleges élményt nyújt a sziklasziget bár, ahol gyakran kikötnek a kisebb hajók. A Jaz-i strandon mindenféle vízispsort eszköz kölcsönözhető. A strand közvetlen közelében olyan sziklaszirt emelkedik ki a vízből, ahonnan a fiatalok öt méter magasságból fejest ugrálhatnak a vízbe. A strand hátterében rét húzódik, amelyen szezonális folyó folyik át és a strand végén a tengerbe torkollik. A horgászok a vízben állva fogják a halakat. A strand két oldalról hegyekkel védett, ami biztosítja a kellemes klímát. Aki ellátogat apartmanunkba ezt a strandot semmiképpen ne hagyja ki, feledhetetlen!
A strandhoz vezető út leírását kérje a szálláson.   
A Trsteno nevű strandra a Jaz felé vezető úton kell menni. A páratlan szépségű strandhoz kiépített út visz, de főként csak a helyiek ismerik. Mi megteremtjük Önöknek a lehetőséget, hogy gyönyörködjenek egy olyan természeti szépségben, amelyet nem mindenki fedezhet fel. Megtalálható e szépséges öbölben a homokos és a sziklás part is. A természet valami csodát alkotott ezen a partszakaszon is. Kiszolgálásban sincs hiány, hiszen a félig vízre települt bárakban mindenki megtalálja a kedvére való ételt és italt. Egy egész napot mindenképpen érdemes eltölteni a Trsteno-i strandon. Van, aki többször is visszatér.
A strandhoz vezető út leírását kérje a szálláson.   
A Mogren strand 15 percre terül el a szállástól. Nevét egy spanyol hajósról kapta, Mogrinjról, aki itt hajótörést szenvedett. A természet ajándéka, az egyik legkülönlegesebb strandnak számít a budvai riviérán. Két félkör alakú részből áll. A strandot közepes nagyságú homokszemek borítják. A víz égszínkék. A strandra vezető út sziklafalak tövében vezet. Már ez egy csoda! A fényképezőgépet ne felejtsük magunkkal vinni. Az úton az egyik sziklaszirten egy bronzbalerina lejti táncát. Háttérben Budva óvárosát láthatjuk. Délután lehet igazán jól fényképezni ezt a részt. A strandokra nagyon szépen oda süt a nap és a déli szél is fúj. A strandokat a Spas hegység védi, melyet benőtt a fenyőerdő és a hárs. A strand fölötti rész klímája annyira kellemes, hogy az alkalmi masszázspadokon szinte megújul az ember. Érdemes búvárszemüveget is magunkkal vinni, hiszen a tengeröböl tele van szebbnél szebb halakkal. Az amatőr búvárkodók paradicsoma!
A strandhoz vezető út leírását kérje a szálláson.   

 

 

 

Elhelyezés

2-3-4-5 ágyas
klimatizált
apartmanokban

Csendes helyen

 

Részletek, apartman leírások, alaprajzok ITT.