Szórakozás

A strandolás után esténként többféle szórakozási lehetőség várja a közelben
Kedves Vendégeinket.

AJÁNLATUNK

A szállástól 5 perc!
Kotori éjszaka
Maximus Night Club - Kotor
Tivati sétány

A szállástól 15 perc!
Budvai sétány
A háztól két percre található alagúton átkelve néhány perc alatt elérhetjük Kotor óvárosát

Kotor óvárosa este és éjszaka benépesül. A kisebb-nagyobb kávéházak teraszain több ezren iszogatnak, kóstolgatják a helyi specialitásokat: a Vrnac-i vörösbort és a Niksic-i sört. A hangulatot, helyi szokás szerint zenével fokozzák. Az ódon falú éttermekben, konobákban megkóstolható minden tengeri csemege.

Az óváros egyik főterén szinte minden este zenekarok lépnek fel. A házakat, templomokat és az óváros körüli erődítményt, valamint a kikötőt hangulatosan megvilágítják. Az itteni mediterrán éjszákák feledhetetlenek, életre szóló élményként rajzolódnak be a nyaralók emlékezetébe.


Kotori Karnevál
2013. augusztus 2. - augusztus 4.A kotori Riviérán minden évben megrendezik a messze híres Kotori Karnevált. Rengeteg külföldi vendég és helybéli lakos kíváncsi az egyhetes fesztiválra. A helybéliek közül nagyon sokan hagyományos álarcban mókáznak.
A rendezvény a város utcáin, terein zajlik, a parton pedig meggyújtják azt a bábút, amely a sok rosszért felelős volt az elmúlt évben. A fesztivál idején utcabálakat rendeznek. Hatalmas érdeklődés kíséri a jelmezes, jellegzetesen mediterrán felvonulást.Az apartmantól mindössze öt percre! A belépőjegy ára csak 3 Euró!

A Maximus Európa legnagyobb Night Clubja. Minden este négy óriás arénában, teremben tarják a bulikat. Ezen kívül a citadellán vagyis szabadtéren élő zene biztosítja a jó hangulatot. A kontinens mega szórakozó helyén esténként ötezren mulatnak. A részlegek tökéletesen hangszigeteltek.Megaparty

Az egyik arénában a legmodernebb stílusokat felvonultató megapartykat rendeznek. Európában egyedülállóan, összesen 11 hatalmas lézergép, a legmodernebb hang- és fénytechnika biztosítja a hangulatot.

Retró
Ebben a teremben a régi idők zenevilágát kedvelők szórakozhatnak kedvükre. Hatalmas kivetítőkön a 70-es, 80-as évek legjobb videoklippjeit vetítik ki. Ebben a teremben is ezren szórakozhatnak.

Gyere el hozzánk és érezd jól magad a Maximusban!

Európa legnagyobb bulihelyén!Népies zene
Különleges atmoszférája van annak a bulihelynek, ahol egymásután lépnek fel a zenekarok és húzzák a talpalávalót. A mulatónak igazi meditterrán hangulata van. Beépítették az ezer éves Kotori várkaput és a régi várfalat. A kiszolgáló pultot egy hatalmas kalózhajón alakították ki.

Zongora bár
A negyedik részben általában egy zongorista lép fel. Fantasztikus hangulatot varázsol. Közel ötszázan, meghitt körülmények és megvilágítások közt szórakoznak.


  

 

 

 

Elhelyezés

2-3-4-5 ágyas
klimatizált
apartmanokban

Csendes helyen

Részletek, apartman leírások, alaprajzok ITT.